150 g truskawek
100 g ogórka
100 g twarogu półtłustego
10 g (1 łyżka) płatków migdałowych
15 g (1 łyżeczka) płynnego miodu
1 garść sałaty roszponki lub innej
1
Twaróg i truskawki pokrój na mniejsze części. Ogórka pokrój w cienkie pół-talarki
2
Na sałatę wyłóż wszystkie składniki. Polej miodem.
Podpowiedź: Miód możesz wymienić na krem z octu balsamicznego.
Ingredients
150 g truskawek
100 g ogórka
100 g twarogu półtłustego
10 g (1 łyżka) płatków migdałowych
15 g (1 łyżeczka) płynnego miodu
1 garść sałaty roszponki lub innej
Directions
1
Twaróg i truskawki pokrój na mniejsze części. Ogórka pokrój w cienkie pół-talarki
2
Na sałatę wyłóż wszystkie składniki. Polej miodem.
Podpowiedź: Miód możesz wymienić na krem z octu balsamicznego.
Cześć, tu Kamila!
Jestem dietetykiem klinicznym. Pomagam kobietom, które pragną odzyskać kontrolę nad swoim ciałem, by stać się zdrowszą i szczęśliwszą wersją siebie.
Uczę jak ogarnąć insulinooporność, bez przewracania swojego życia do góry nogami i gotowania ciągle na dwa garnki.