150 g truskawek
100 g ogórka
100 g twarogu półtłustego
10 g (1 łyżka) płatków migdałowych
15 g (1 łyżeczka) płynnego miodu
1 garść sałaty roszponki lub innej
1
Twaróg i truskawki pokrój na mniejsze części. Ogórka pokrój w cienkie pół-talarki
2
Na sałatę wyłóż wszystkie składniki. Polej miodem.
Podpowiedź: Miód możesz wymienić na krem z octu balsamicznego.
Ingredients
150 g truskawek
100 g ogórka
100 g twarogu półtłustego
10 g (1 łyżka) płatków migdałowych
15 g (1 łyżeczka) płynnego miodu
1 garść sałaty roszponki lub innej
Directions
1
Twaróg i truskawki pokrój na mniejsze części. Ogórka pokrój w cienkie pół-talarki
2
Na sałatę wyłóż wszystkie składniki. Polej miodem.
Podpowiedź: Miód możesz wymienić na krem z octu balsamicznego.
Hello!! My name is Jeanine
I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!